Livrarea comenzilor

După finalizarea comenzii imediat veţi primi un e-mail de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. în baza de date DecoLight. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic de către un operator DecoLight pentru stabilirea detaliilor legate de plata şi livrarea comenzii.
Termenul de livrare este între 15 – 35 zile lucrătoare din momentul achitării avansului, în funcţie de disponibilitate în stoc.

ATENŢIE!

 Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare.

Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar stabilit de comun acord cu operatorul DecoLight.
ATENTIE! Livrarea se face până în fața imobilului.
Costuri de transport (comenzi din magazinele fizice):
– dacă valoarea produselor este până în 195 lei – transportul este gratuit în localitate
– dacă valoarea produselor depăşeşte 195 lei – transportul este gratuit în localitate şi pe o rază de 25 km
– în restul situaţiilor costurile transportului se calculează conform următoarei formule:
0.2 lei (TVA inclus) x V x D
V = volumul ocupat al produselor de mobilier, ambalate, însumat pentru toate produsele achiziţionate. Această valoare este disponibilă în descrierea fiecărui produs. Unitatea de măsură este „metri cubi”
D = distanţa, în km, calculată de la depozitul central (situat în Reghin, judeţul Mureş) până în localitatea de destinaţie a comenzii. Distanţa este calculată, în mod automat, folosind sistemul de geolocalizare pus la dispoziţie de Google Maps.Pentru comenzile în valoare mai mică de 195 lei transportul se va efectua folosind serviciile Urgent Curier, transportul având un cost fix de 20 lei, indiferent de destinaţie.

Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic.

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.